Leer als een Speer

12 t/m 17 jaar

Wil je sneller en beter leren leren? Tijd besparen op je schoolwerk en toch je resultaten verbeteren? Dat kan door het leren van snelleertechnieken. BrainStudio heeft een speciale dag over dit onderwerp voor jou samengesteld.

Inhoud

We beginnen met een korte uiteenzetting hoe de hersenen werken en hoe je ze beter kan gebruiken. Vervolgens behandelen we:

Mind mapping
Mind mapping is een simpele en praktische techniek om meer delen van de hersenen te activeren waardoor je sneller leert en beter kan onthouden. Deze techniek is voor veel dingen op school heel goed te gebruiken bijvoorbeeld voor het voorbereiden en houden van spreekbeurten, het maken van samenvattingen en het heel overzichtelijk vastleggen van veel informatie. Eigenlijk is een mind map een heel creatief spiekbriefje.

Studietechnieken
Wist je dat je na één dag nog maar weinig weet wat er op school is behandeld? De geleerden schatten dit op nog maar 20%.
  • Wat kan je eraan doen om ervoor te zorgen dat je veel meer onthoudt?
  • Hoe kun jij je concentratie en motivatie verbeteren?
  • Welke praktische zaken kun jij op jouw werkplek veranderen om beter te studeren?

Aan het einde van de dag geef je een presentatie, in mindmap-vorm, wat jij in de praktijk gaat toepassen. Na deze dag zal je merken dat leren ook leuk kan zijn en dat je op een ontspannen wijze beter en sneller kan leren door je hersens beter te gebruiken.

Inschrijven

Wil je sneller en beter leren leren? Tijd besparen op je schoolwerk en toch je resultaten verbeteren?
Dat kan door het leren van snelleertechnieken. BrainStudio heeft een speciale dag over dit onderwerp voor jou samengesteld.

‘Leer als een Speer’ wordt speciaal gegeven voor een kleine groep jonge mensen (maximaal 20) in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar die nieuwe leertechnieken willen gaan gebruiken op hun schoolwerk. Zodat jij ervaart dat leren ook leuk kan zijn!

Eén dag van 09.00 tot 17.00 uur.
Investering voor deelname aan open eendaagse training ‘Leer als een Speer’ : € 225 (incl btw).

Locatie: dichtbij Nijmegen.

Investering voor incompany trainingen op aanvraag.

eBook 'Overleef de informatie-explosie'

Abonneer je op onze nieuwsbrief om het GRATIS eBook te downloaden. Je kunt op elk moment uitschrijven. Voor meer informatie lees je onze privacyverklaring.

Ontvang onze GRATIS downloads

Krijg toegang tot onze gratis downloads, waaronder:

Meer over BrainStudio