Mind Mapping

Workshop

Een van de technieken om ons brein beter te gebruiken, meer informatie te verwerken, een beter overzicht te houden en sneller te leren.

Inhoud

Om onze hersenen beter te kunnen gebruiken is het verstandig er meer van te weten. Er wordt bij dit meest complexe systeem uit het universum geen handleiding geleverd. In deze workshop wordt een korte en praktische uiteenzetting over een aantal aspecten van onze hersenen gegeven.

Mind map techniek
Er is een aantal spelregels om goede mindmaps te maken. De techniek wordt direct in de workshop toegepast door alle aantekeningen in mind map vorm te maken. Er worden ook diverse mogelijkheden besproken om mindmaps met de computer te maken.

Mind map toepassingen
We laten u zien waar u mind mapping voor kunt gebruiken. Een groot aantal voorbeelden uit de praktijk zal worden getoond.

Mind map voor- en nadelen
De voor- en nadelen van het maken van een mind map ten opzichte van het maken van aantekeningen op klassieke wijze worden behandeld.

Inschrijven

Een van de technieken om ons brein beter te gebruiken, meer informatie te verwerken, een beter overzicht te houden en sneller te leren, is mindmapping. Waar het om gaat is om beide hersenhelften goed samen te gebruiken. Met mindmapping activeert u delen van de hersenen die u normaliter minder gebruikt.

Mindmapping is onder meer geschikt om complexe informatie te structureren, gedachten te ordenen, projecten, werkstukken en presentaties voor te bereiden en uw creativiteit te vergroten.
De Workshop Mindmapping is bedoeld voor mensen die:
  • Veel informatie moeten verwerken.
  • Overzicht willen houden.
  • Beter en sneller willen leren.
Een workshop duurt ongeveer 3 uur.
Investering voor incompany trainingen op aanvraag.

Mail voor al jouw vragen naar info@brainstudio.nl of bel +31 (0 ) 43 32 701 70. Yvonne van den Brandhof beantwoordt graag jouw vragen.

eBook 'Overleef de informatie-explosie'

Abonneer je op onze nieuwsbrief om het GRATIS eBook te downloaden. Je kunt op elk moment uitschrijven. Voor meer informatie lees je onze privacyverklaring.

Ontvang onze GRATIS downloads

Krijg toegang tot onze gratis downloads, waaronder:

Meer over BrainStudio