Exclusieve CEO

Brain Training

Deze Business Brain Training is bedoeld voor CEO’s, directieleden, managers, leden Raad van Bestuur of Raad van Toezicht.

Inhoud

De basis voor deze training is het Brain Performance System ®.
Er zal worden ingegaan op de werking van de hersenen en het geven van praktische tips om ze in jouw werkomgeving beter te gebruiken. Daarnaast zal een breed scala van technieken worden behandeld en worden geoefend zoals:

Mindmapping
Mindmapping is een simpele en praktische techniek om meer delen van de hersenen te activeren waardoor je sneller leert en beter kunt onthouden. Meer informatie over mindmapping.

Informatieverwerken en studietechnieken
  • Bekend is dat we na één dag gemiddeld nog maar 20% van de eerder opgedane kennis kunnen reproduceren. Wat kun je doen om dit, op een ontspannen wijze, aanzienlijk te verbeteren?
  • Hoe kunt je jouw concentratie en motivatie verbeteren?
  • Welke praktische zaken kun je op jouw werkplek veranderen om effectiever te werken en te studeren?

 Geheugentechnieken
Je kunt jouw geheugen aanzienlijk verbeteren door meer te weten over hoe jouw geheugen werkt en door effectieve geheugentechnieken toe te passen. Ongeacht je leeftijd. Deze technieken zijn ook toepasbaar voor het onthouden van namen en andere zaken. Meer informatie over geheugentechnieken.

 Snellezen Om bij te blijven is het noodzakelijk dat je leestechnieken leert waarmee je sneller kunt lezen (van papier en beeldscherm) met een beter begrip van de inhoud. De meeste cursisten verdubbelen hun leessnelheid al tijdens de training. Meer informatie over snellezen.

Inschrijven

Mensen in leidinggevende functies en/of met een grote eindverantwoordelijkheid, moeten veel informatie kunnen verwerken binnen een hele korte tijd. Met deze training leer je een groot aantal technieken die je kunt integreren in jouw werksituatie. Juist als je denkt geen tijd te hebben voor deze training, doe je er verstandig aan er tijd voor te nemen. Het levert jou extra tijd op!

Wij passen de inhoud van de training aan jouw behoefte aan.
Herken je de volgende uitdagingen?
  • Veel informatie verwerken binnen zeer korte tijd.
  • Snel nieuwe kennis moeten opdoen.
  • Meer rust in je hoofd creëren.
  • Minder stress ervaren.
  • Niet harder maar slimmer willen werken.
  • Productiever zijn mét aandacht voor mensen.
  • Een betere balans tussen werk en privé.
Afhankelijk van jouw wensen: één of twee dagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Op een van de mooiste plekjes in de oude binnenstad Maastricht. Even weg van alle dagelijkse hectiek waar je je volkomen kunt concentreren in een inspirerende ambiance.
Deelname aan deze exclusieve training is mogelijk op aanvraag.

Mail voor al je vragen naar info@brainstudio.nl of bel +31 (0 ) 43 32 701 70. Yvonne van den Brandhof beantwoordt graag jouw vragen.

eBook 'Overleef de informatie-explosie'

Abonneer je op onze nieuwsbrief om het GRATIS eBook te downloaden. Je kunt op elk moment uitschrijven. Voor meer informatie lees je onze privacyverklaring.

Ontvang onze GRATIS downloads

Krijg toegang tot onze gratis downloads, waaronder:

Meer over BrainStudio