Over BrainStudio

In het sfeervolle oude centrum van Maastricht runt braintrainer Jan-Willem van den Brandhof en zijn managing partner Yvonne van den Brandhof, al 30 jaar BrainStudio. Het is hun levensmissie om mensen te helpen hun hersencapaciteit beter te benutten, zodat zij met plezier kunnen leven in het informatietijdperk van nu en meer rust in hun hoofd kunnen creëren.

Jan-Willem; “Mensen moeten ‘leren leren’. De grootste verspilling is dat mensen talrijke capaciteiten en talenten bezitten en deze vaak onbenut laten.”

Ver weg van alle hectiek, kun je in een bijzonder prettige ambiance, je laven aan een bron van kennis en ervaring. Een unieke lesomgeving, met uitmuntende Limburgse hospitality die een onvergetelijke indruk maakt op elke deelnemer die hier een training volgt.

Geef je als bedrijf de voorkeur voor een incompany-training, dan kan dat natuurlijk ook!

Oorsprong fascinatie

Jan-Willem van den Brandhof was ooit een gruwelijk slechte middelbareschoolleerling. Hij had een goed stel hersens, maar gebruikte ze als puber niet. Zoals menige tiener vond Jan-Willem de schooltijd niet leuk. Als hij toen had geweten wat hij nu weet!

Jan-Willem: “Leren op school kun je leuk en gemakkelijker maken door kinderen op school te leren HOE ze moeten leren.

“Leren leren” is de rode draad in zijn leven geworden. “Als je sneller kunt leren en sneller informatie kunt verwerken, krijg je meer rust in je hoofd en houd je meer tijd over!”

Zelf ontwikkelen

Na verschillende omzwervingen heeft Jan-Willem ontdekt wat hij echt leuk vond en zijn ambities waargemaakt. In de functie van directeur personeelszaken van een IT-bedrijf in Amsterdam was Jan-Willem verantwoordelijk voor zo’n 1000 medewerkers. “Gezien de snelle ontwikkelingen in de IT-wereld was ik op zoek naar methodes om mijn mensen sneller informatie te laten verwerken; voor ons bedrijf en de mensen van cruciaal belang.”

In zijn zoektocht naar snel-leer-technieken ging hij zelf trainingen van breingoeroes volgen. Omdat geen enkele training voldeed aan de behoefte van hem en zijn medewerkers, is hij zelf trainingen gaan ontwikkelen.

Uiteindelijk is hij dé grondlegger van Brain Trainingen geworden en het complete en succesvolle “Brain Performance System ®”. De braintrainer is ook auteur van meerdere bestsellers.

Internationaal versus Maastricht

De ‘slechte’ middelbare scholier van toen is een meer dan succesvolle internationale braintrainer geworden. Hij heeft ongelooflijk veel mensen geholpen.

Inmiddels vliegt Jan-Willem van den Brandhof niet meer de wereld over; met een nooit aflatende gedrevenheid verzorgt hij wél zijn fameuze trainingen vanuit BrainStudio in Maastricht of op locatie. Ontdek en ervaar. Iedere deelnemer heeft hier levenslang profijt van.

Ontvang onze GRATIS downloads

Krijg toegang tot onze gratis downloads, waaronder:

Meer over BrainStudio