Business Brain Training – 2 dagen

De toenemende dagelijkse werkzaamheden, het verwerken van steeds meer informatie en de snelheid waarmee de opgedane kennis veroudert, maken het noodzakelijk technieken te leren
die u in staat stellen sneller te leren en informatie effectiever te verwerken. Naast een globaal inzicht in de werking van de hersenen wordt een breed scala van technieken behandeld.
De Business Brain Training is bedoeld voor managers en medewerkers die veel informatie te verwerken krijgen en vaak en snel nieuwe kennis moeten opdoen.

Na de tweedaagse Business Brain Training bent u in staat om:
• uw hersencapaciteit beter te benutten
• sneller te leren
• effectiever informatie te verwerken

Naast de werking van de hersenen en het aangeven van praktische tips om ze in een kantooromgeving beter te benutten zal onder meer worden ingegaan op de volgende onderwerpen:

Mind mapping
Mind mapping is een simpele en praktische techniek om meer delen van de hersenen te activeren waardoor u sneller leert en beter kan onthouden. Deze techniek is onder meer geschikt om complexe informatie te structureren, gedachten te ordenen, projecten, werkstukken en presentaties voor te bereiden en uw
creativiteit te vergroten.

Informatieverwerken en studietechnieken
Bekend is dat we na één dag gemiddeld nog maar 20% van de eerder opgedane kennis kunnen reproduceren. Wat kunt u doen om dit, op een ontspannen wijze, aanzienlijk te verbeteren?
Hoe kunt u uw concentratie en motivatie verbeteren?
Welke praktische zaken kunt u op uw werkplek veranderen om effectiever te werken en te studeren?

Geheugentechnieken
Uw geheugen is bepalend voor succes en vreugde. Bovendien heeft uw geheugen een directe betrokkenheid bij het oplossen van problemen, bij creativiteit en bij elk proces dat verbeeldingskracht vereist. Het is mogelijk uw geheugen te verbeteren door te weten hoe het werkt en geheugentechnieken toe te passen.
Deze technieken zijn ook toepasbaar voor het onthouden van namen, getallen en andere zaken.

Snellezen
De hoeveelheid informatie op onze aardbol verdubbelt iedere 18 maanden. Om bij te blijven is het noodzakelijk dat u leestechnieken leert waarmee u sneller kunt lezen met een beter begrip van de inhoud. De meeste cursisten verdubbelen hun leessnelheid al tijdens de training.

Kortom: hoe kan ik meer bereiken met minder energie en minder spanning.

Prijs open training: € 995,- excl. 21% BTW
Prijs in company training: vraag offerte aan

Pin It on Pinterest

Share This