Rob Meesen’s ondernemers boek vd week: Gebruik je Hersens

Rob Meesen is misschien wel een van de meest belezen ondernemers in Limburg. De mede-eigenaar van TopChange leest jaarlijkst tussen de 250 en 300 boeken.

De teller van zijn gelezen boeken staat inmiddels boven de 13.000. Rob heeft zelf uitgerekend dat hij aan de hand van de ‘CBS-index levensverwachting’ in dit tempo 20.000 boeken kan lezen in zijn aardse bestaan. Dat is 0,01 procent van alle boeken die ooit op deze planeet zijn uitgegeven.

Wekelijks beschrijft Rob Meesen voor WijLimburg een boek dat meer dan de moeite waard is voor iedere ondernemer. “Als je een boek leest met de hersenen van iemand anders, kijk je nooit meer naar de wereld zoder dat extra perspectief.”

Rob beschrijft hoe het boek ‘Gebruik je Hersens’ én het volgen van de Business Brain Training een rol heeft gespeeld dat hij minstens vijf boeken per week leest en kan onthouden. Dat hij technieken heeft geleerd om zijn hersens goed te gebruiken. Minder tijd kwijt zijn maar lezen met meer begrip en beter onthouden.

Klik hier voor het volledige artikel: BoekbesprekingGebruikjeHersensWijLImburg
.

Meer blogs