Tijd is het meest schaarse product

In de laatste dertig jaar is op onze aardbol meer infor­matie geproduceerd dan in alle voorafgaande jaren tesamen. De totale hoeveelheid verdubbelt iedere twee à drie jaar. Op internet zelfs elke acht maanden. Ondernemers worden, naast de vele stress-gevoelige activiteiten, dagelijks geconfronteerd met een onaf­laatbare stroom aan informatie: tientallen e-mails, torenhoge dossiers, ellenlange rapporten, vaklitera­tuur, vergaderingen, workshops , seminars. Dit proces lijkt niet te stuiten. Steeds meer managers raken in de problemen, weten niet hoe ze hiermee moeten omgaan. Een ernstige situatie, die kan leiden tot een overbelast brein en een slechte gezondheid. Het spook van de burn-out ligt op de loer. Help de onder­nemer verzuipt!

Lees het hele artikel: Boomers

 

Meer blogs