E-learning Snellezen

Leren snellezen is de meest dankbare techniek om tijd te winnen.

 

Inhoud

Eén van de meest praktische technieken om te leren is snellezen. Het interessante van snellezen is dat het meetbaar is. Zo zullen we in deze training verschillende malen meten wat de leessnelheid is en het begrip. Vooral om de begintest te vergelijken met de eindtest geeft een goed beeld wat deze training je oplevert. De technieken die de wereldkampioen snellezen gebruikt zullen worden besproken en gedemonstreerd. Ook zal het snellezen van beeldschermen worden behandeld.

Inmiddels heb ik vele duizenden mensen over de hele wereld kunnen helpen met Brain Trainingen. Door het aanbieden van E-learning modules kunnen we nog meer mensen hiervan laten profiteren. Wij propageren om de gouden driehoek van het informatie-verwerken toe te passen: snellezen en tijdens het lezen de sleutelwoorden markeren. Van deze sleutelwoorden een mind map maken en deze mind map door middel van geheugentechnieken in het lange termijn geheugen op te slaan als de informatie spontaan reproduceerbaar moet zijn.

Klik hier voor direct inschrijven
We zijn uren per dag aan het lezen en als we onze snelheid kunnen vergroten winnen we tijd. Deze tijd kunnen we gebruiken om meer rust in ons hoofd te creëren. Voor de meeste mensen is het mogelijk om een factor 2, 3 of zelf 4 maal sneller te lezen met een beter begrip. Puur goud! Informatie neemt explosief toe, steeds meer mensen moeten een nieuw vak leren. Kortom gun jezelf deze technieken zoals die ook worden toegepast door de wereldkampioen snellezen. Als je één uur per dag bespaart win je 365 uur per jaar en dat zijn negen werkweken per jaar voor de rest van je leven!
De doelgroep voor deze training is voornamelijk kenniswerkers, studerenden en mensen die een nieuw vak moeten leren of een opleiding volgen. Over het algemeen zijn het mensen die actief met hun brein bezig zijn. Veel mensen hebben last van informatie-overload door de stortvloed van informatie die over ons neerdaalt. Stress en burnout kan zelfs een gevolg zijn hiervan.
De training blijft 90 dagen beschikbaar.
€ 147 (incl 21% btw)

eBook 'Overleef de informatie-explosie'

Abonneer je op onze nieuwsbrief om het GRATIS eBook te downloaden. Je kunt op elk moment uitschrijven. Voor meer informatie lees je onze privacyverklaring.

Ontvang onze GRATIS downloads

Krijg toegang tot onze gratis downloads, waaronder:

Meer over BrainStudio