E-learning Mind Mapping

Alles wat je weet en wat je kunt heb je moeten leren. Leven is leren. Er zijn technieken die het mogelijk maken beter en sneller te leren. Mind Mapping krijgt een prominente plaats op het gebied van snelleer-technieken. Dit is vele malen aangetoond.

Inhoud

Alles wat je weet en wat je kunt heb je moeten leren. Leven is leren. Er zijn technieken die het mogelijk maken beter en sneller te leren. Mind Mapping krijgt een prominente plaats op het gebied van snelleer-technieken. Dit is vele malen aangetoond. Door het gebruik van de mind map techniek wordt meer gebruik gemaakt van het hele brein (whole brain system). Bij ‘normale’ aantekeningen wordt met name de meer analytische linkerhersenhelft dominant gebruikt. Bij een mind map wordt ook de rechterhersenhelft meer geactiveerd. Hierdoor wordt onder andere het leerproces versneld, het geheugen verbeterd en de creativiteit vergroot. De training bestaat uit 7 modules waarin 21 lessen zijn opgenomen. Verder bestaat deze training uit 3 opdrachten, 4 quizzen en 21 video’s.

Inmiddels heb ik vele duizenden mensen over de hele wereld kunnen helpen met Brain Trainingen. Door het aanbieden van E-learning modules kunnen we nog meer mensen hiervan laten profiteren. Wij propageren om de gouden driehoek van het informatie-verwerken toe te passen: snellezen en tijdens het lezen de sleutelwoorden markeren. Van deze sleutelwoorden een mind map maken en deze mind map door middel van geheugentechnieken in het lange termijn geheugen op te slaan als de informatie spontaan reproduceerbaar moet zijn.

Klik hier voor direct inschrijven
Door het gebruik van de mind map techniek wordt meer gebruik gemaakt van het hele brein (whole brain system). Bij ‘normale’ aantekeningen wordt met name de meer analytische linkerhersenhelft dominant gebruikt. Bij een mind map wordt ook de rechterhersenhelft meer geactiveerd. Hierdoor wordt onder andere het leerproces versneld, het geheugen verbeterd en de creativiteit vergroot.
De doelgroep voor deze training is voornamelijk kenniswerkers, studerenden en mensen die een nieuw vak moeten leren of een opleiding volgen. Over het algemeen zijn het mensen die actief met hun brein bezig zijn. Veel mensen hebben last van informatie-overload door de stortvloed van informatie die over ons neerdaalt. Stress en burnout kan zelfs een gevolg zijn hiervan.
De E-learning training blijft 90 dagen beschikbaar.
€147,00 (incl 21% btw)

eBook 'Overleef de informatie-explosie'

Abonneer je op onze nieuwsbrief om het GRATIS eBook te downloaden. Je kunt op elk moment uitschrijven. Voor meer informatie lees je onze privacyverklaring.

Ontvang onze GRATIS downloads

Krijg toegang tot onze gratis downloads, waaronder:

Meer over BrainStudio