Life Management System® / Gelukskunde

Het maken van keuzes, het stellen van doelen, het leven met passie is verwerkt in het BrainStudio Life Management System®. Het systeem omvat drie kernzaken: de waardevolle momenten uit een leven vast­leggen, leven in het nu en het hebben van uitdagende levensdoelen. Het systeem, in de vorm van een LifeBook, laat mensen talenten, passies, waarden en doelen vastleggen om er vervolgens voor te zorgen dat men dagelijks kleine stapjes neemt om op een gedisciplineerde wijze, gebruik makend van breinvriendelijke technieken, deze doelen ook te halen en zo een waardevol leven te leiden. Ook gelukskunde is geïntegreerd binnen het concept. Bekend is wat mensen gelukkig maakt. Dat deel wat we zelf onder controle hebben kan helpen onszelf gelukkiger te maken en ook kunnen we daarmee anderen helpen. Mensen die gelukkiger zijn zullen ook beter presteren in een werkomgeving.

Voor wat betreft het ontspannen zijn er een groot aantal mogelijkheden. De filosofie van BrainStudio is dat iedereen iets moet vinden wat bij hem past. In onze trainingen en onze boeken laten we een groot aantal mogelijkheden de revue passeren zoals: mediteren, yoga, HeartMath, brainmachines etc. Ook sporten of muziek maken of in de tuin werken valt onder ontspannen. De kunst is om iets te vinden dat bij je past en daar dagelijks of zeer regelmatig mee bezig te zijn naast de werkomgeving.

Vanaf 1992 geeft BrainStudio trainingen aan mensen om hun brein beter te gebruiken in een kantooromgeving. Snelleertechnieken met als doel om juist meer rust in het hoofd te creëren. Door een combinatie van snellezen, mind mapping en geheugentechnieken wordt infor­matie sneller verwerkt en kan men beter onthouden. Ook informatie over motivatie, concentratie, voeding, en omgevingsfactoren komen aan bod om op een breinvriendelijke wijze slimmer en niet harder te werken. De combinatie heet het BrainStudio BrainBased Learning System® en is verwoord in het boek ‘Gebruik je Hersens’.

Het BrainStudio Brain Performance System zorgt ervoor dat men­sen/medewerkers gelukkiger zijn en meer rust in hun hoofd hebben en anderzijds dat bedrijven of organisaties medewerkers hebben die productiever zijn en goed kunnen overleven in het informatietijdperk.

gelukskunde hoe word ik gelukkiger

Pin It on Pinterest

Share This