Brain Performance System ®

Het BrainStudio Brain Performance System ® zorgt voor het beter presteren van mensen in het informatietijdperk.

Informatie verdubbelt iedere twee à drie jaar, er worden iedere dag 3000 boeken gepubliceerd, de voorspelling is dat binnen enkele jaren informatie iedere 72 uur verdubbelt. Steeds meer mensen in een kantooromgeving hebben last van info­stress, burn-out, het nemen van slechte beslissingen en het gevoel geen controle te hebben over de situatie.

Drie dingen zijn noodzakelijk om te overleven in dit tijdperk: ten eerste: keuzes maken. We kunnen niet alles bijhouden dus focus op dingen waar je goed in bent, waar je hart en passie liggen en laat een heleboel zaken links liggen. Ten tweede is het noodzakelijk om goed te ontspannen. De stress en burn-out problemen worden veroorzaakt door een overbelasting van ons brein. Ons brein moeten we aan de ene kant ook goed prikkelen en stimuleren maar we moeten ook zorgen voor rust: de balans moet in evenwicht zijn. Peace of mind is het sleutelwoord. Dus doe wat naast je werk waardoor je brein ook rust krijgt. Ten derde is het noodzakelijk dat we technieken leren die het mogelijk maken sneller te leren en sneller informatie te verwerken.

BrainStudio heeft deze informatieoverlevingstechnieken in een totaal systeem ondergebracht: Het BrainStudio Brain Performance System ®.

Brain Performance system

Pin It on Pinterest

Share This